Kuljetuksen tilaus

Kuljetus tilataan täyttämällä kuljetustilaus-lomake. Meihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai puhelimitse, mutta silloin tulee tulostaa ja täyttää rahtikirja, joka liitetään lähetykseen. Varmistakaa, että autossa on tilaa ja tehkää kuljetustilaus edeltävänä päivänä. Haemme ja toimitamme lähetykset rahtikirjan mukaisesti huolella ja vastuuntuntoisesti.

Pakkausohjeet

Pakatkaa lähetys tarkoituksenmukaisiin laatikoihin tai kiinnittäkää lavaan. Jos lähetys koostuu useammasta kollista, merkatkaa kaikkiin laatikoihin vastaanottajan nimi sekä kollien yhteenlaskettu määrä. Mikäli tarpeellista, merkitkää lähetys ”Käsiteltävä varovasti” -tekstillä. Täyttäkää rahtikirja ja liittäkää tai täyttäkää kuljetustilaus-lomake. Huolehtikaa ystävällisesti siitä, että lähetys on valmis sovittuun aikaan.

LÄHETYKSIÄ, JOTKA SISÄLTÄVÄT POLTTOAINEITA TAI KEMIKAALEJA EMME KULJETA!

Ajoneuvo

Kuljetuksiin käytämme tarkoituksenmukaista eristetyllä kuormatilalla ja päätynosturilla varustettua Iveco Daily 70C17 -kevytkuorma-autoa. Eristys pitää kuormatilan viileänä myös helteisinä kesäpäivinä ja talvisin kuormatilassa käytetään lämmitintä. Kuorma-auto on varustettu päätynosturilla ja kuormatilan korkeus sopii useimpiin lastauslaitureihin, mikä mahdollistaa myös raskaiden lavojen toimittamisen.

Vakuutus

Jos tarpeellista, vakuuttakaa lähetyksenne erikseen. Kuljetusyrityksen tavarankuljetusvakuutus korvaa mahdolliset vahingot enimmillään 20,00€/kg.

Kuljetushinnasto

Kuljetushinnasto kuljetusreittien sisällä:

Lähetys                                                                          <50 km          >50 km

pienpaketit 1–9 kpl                                                        10,00 €          15,00 €

puolilava 80 x 60 cm                                                     15,00 €          25,00 €

EURO- tai FIN-lava 100 x 120 cm                                30,00 €          50,00 €

Tilauskuljetukset ja kuljetukset ajoreittien ulkopuolella: 1,00€/km (50,00 €/h)

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %

SOPIMUSASIAKKAIDEN KULJETUKSET TARJOUSPYYNTÖNÄ!