Palvelut

Tarjoamme erilaisia kuljetuspalveluja huolella ja vastuuntuntoisesti. Tavoitteenamme on turvalliset kuljetukset, vaurioitumattomat lähetykset ja tyytyväiset asiakkaat. Sopimusasiakkaana voi hyödyntää palvelujamme ja saada enemmän irti kuljetuksista. 

Ajoreitit

Kuljetusreittimme on ensisijaisesti suunniteltu palvelemaan tukkureita ja tuottajia, jotka toimittavat pakattuja teollisuuselintarvikkeita suurkeittiöille ja elintarvikeliikkeille. Ajamme ilman aikataulua ja tarvittaessa olemme joustavia ja voimme priorisoida, jonka vuoksi on tärkeää tehdä kuljetustilaus edeltävänä päivänä.

Tilauskuljetukset ja muutot

Tilauskuljetus tarkoittaa, että auto on ainoastaan tilaajan käytössä ilman muita pysähdyksiä ja kuormassa ei ole muita tuotteita.

Sopimuskuljetukset

Tarjoamme myös jatkuvia ennalta sovittuja kuljetuksia. Sopimusasiakkaalla on käytössä etuja esim. joustavat kuljetukset, varattu kuormatila autosta, huoltopalvelut ja tarjotut hinnat. Ottakaa yhteyttä ja antakaa meidän räätälöidä tehokkaat kuljetukset tarpeitanne vastaaviksi.

Varasto- ja terminaalitilat

Meillä on käytössä pimeä ja viileä välivarasto Maksamaalla, mikä mahdollistaa uudelleenlastaukset ja tilapäisen varastoinnin.