Beställning av transport

Beställ transport genom att fylla i en transportbeställning. Man kan även kontakta oss per e-post eller telefon, men då bör man skriva ut en fraktsedel som man fyller i och bifogar försändelsen. Försäkra dig om plats i bilen och gör transportbeställningen dagen innan. Vi hämtar och levererar enligt fraktsedeln med noggrannhet och ansvarskänsla.

Packningsdirektiv

Förpacka försändelsen i ändamålsenliga lådor eller fastspänd på pall. Om leveransen består av flera kolli, märk alla lådor tydligt med mottagare och totalt kolliantal. Om nödvändigt märk försändelsen med ”Hanteras varsamt”. Fyll i fraktsedel och bifoga, eller fyll i en transportbeställning. Vänligen ha försändelsen klar vid avtalad tid.
FÖRSÄNDELSER INNEHÅLLANDE BRÄNSLE ELLER KEMIKALIER TRANSPORTERAS INTE!

Fordon

För våra transporter används ändamålsenlig lätt lastbil, Iveco Daily 70C17 med isolerat skåp och gavellyft. Isoleringen håller skåpet svalt även på heta sommardagar, vintertid används värmare i skåpet. Lastbilen är försedd med gavellyft och skåpets höjd är anpassat för de flesta lastbryggor vilket gör det möjligt att leverera även tunga pallar.

Försäkring

Om nödvändigt, försäkra försändelsen skilt. Transportföretagets vägtransportförsäkring täcker möjliga skador upp till 20,00€/kg.

Transportpriser

Transportpriser inom körrutterna enligt följande:

Försändelse                                  <50km               >50km
Småpaket 1-9st                             10,00€                15,00€
Pallett 80x60cm                            15,00€                25,00€
EUR el. FIN-pall 100x120cm        30,00€                50,00€

Maxvikt per pallplats (100x120cm) 500kg

Beställningstransport och transporter utanför körrutter: 1,00€/km (50,00€/h)

På alla priser tillkommer moms 24%

AVTALSKUNDERS TRANSPORTER OFFERERAS!